| Autor |
Wiadomość |
|
|
Temat: Kupię tuner telewizji na kartę
Napisane: 9 mar 2010, o 20:41
|
|
|
Kupię tuner telewizji na kartę za rozsądną kwotę.Chętnych do sprzedaży proszę o wiadomość z ceną na adres:michsk@wp.pl
|
|
| |
|
keepers |
| Czasem tu wpada... |
 |
|
|
Temat: Re: Kupię tuner telewizji na kartę
Napisane: 10 mar 2010, o 01:18
|
|
|
Ferguson FK 7900 Funkcja USB PVR - nagrywanie programów na zewnętrznej pamięci USB Cyfrowe optyczne wyjście dźwięku S/PDIF Wyjście Component (YPbPr) Elektroniczny Przewodnik Programów (EPG) Obsługa teletekstu i napisów ekranowych Wielojęzykowe menu ekranowe (OSD) Funkcja szybkiego wyszukiwania na liście kanałów Oddzielne listy kanałów ulubionych, telewizyjnych i radiowych Automatyczne, zaawansowane i ręczne wyszukiwanie kanałów Obsługa DiSEqC 1.0, 1.1, Unicable oraz DiSEqC 1.2 i USALS Wgrywanie i edycja listy kanałów poprzez USB 1x czytnik kart dla płatnych telewizji Wspólpracuje z Telewizją na Kartę
Wyjścia: High Speed USB 2 x SCART Component (Y, Pb, Pr) 2x RCA (Cinch) analogowe audio Modulator (RF OUT) Optyczne cyfrowe wyjście audio Koaksjalne cyfrowe wyjście audio S/PDIF
cena 230 zł
Ostatnio edytowano 10 mar 2010, o 10:40 przez keepers, łącznie edytowano 1 raz
|
|
| |
|
|
Napisane: 10 mar 2010, o 06:51
|
|
keepers napisał(a): Ferguson FK 7900 Funkcja USB PVR - nagrywanie programów na zewnętrznej pamięci USB Cyfrowe optyczne wyjście dźwięku S/PDIF Wyjście Component (YPbPr) oraz HDMI Elektroniczny Przewodnik Programów (EPG) Obsługa teletekstu i napisów ekranowych Wielojęzykowe menu ekranowe (OSD) Funkcja szybkiego wyszukiwania na liście kanałów Oddzielne listy kanałów ulubionych, telewizyjnych i radiowych Automatyczne, zaawansowane i ręczne wyszukiwanie kanałów Obsługa DiSEqC 1.0, 1.1, Unicable oraz DiSEqC 1.2 i USALS Wgrywanie i edycja listy kanałów poprzez USB 1x czytnik kart dla płatnych telewizji Wspólpracuje z Telewizją na Kartę
Wyjścia: High Speed USB 2 x SCART Component (Y, Pb, Pr) HDMI - 576p 2x RCA (Cinch) analogowe audio Modulator (RF OUT) Optyczne cyfrowe wyjście audio Koaksjalne cyfrowe wyjście audio S/PDIF
cena 230 zł Tak ładnie wszystko wypisałeś, A czy wiesz co TO oznacza 
|
|
| |
|
|
Napisane: 10 mar 2010, o 08:24
|
|
|
mam tuner firmy-- pace-- do cyfry+-nowy
tel 506 664 905
|
|
| |
|
|
Napisane: 10 mar 2010, o 08:44
|
|
|
cyfrowy polsat produkcji echostar na karte srebrny +pilot -80pln
|
|
| |
|
|
Napisane: 10 mar 2010, o 10:38
|
|
Gówno cię to obchodzi czy ja wiem co to oznacza, ty zapewne tego nie wiesz nawet nie odwarzyłeś się podpisać się pod wiadomością, kto ci w ogóle pozwolił cytować mojego posta, w szczególności do ciebie to ja wiem co to oznacza to jest nic innego jak specyfikacja techniczna i uwiesz że lepiej się znam od ciebie Gość napisał(a): keepers napisał(a): Ferguson FK 7900 Funkcja USB PVR - nagrywanie programów na zewnętrznej pamięci USB Cyfrowe optyczne wyjście dźwięku S/PDIF Wyjście Component (YPbPr) oraz HDMI Elektroniczny Przewodnik Programów (EPG) Obsługa teletekstu i napisów ekranowych Wielojęzykowe menu ekranowe (OSD) Funkcja szybkiego wyszukiwania na liście kanałów Oddzielne listy kanałów ulubionych, telewizyjnych i radiowych Automatyczne, zaawansowane i ręczne wyszukiwanie kanałów Obsługa DiSEqC 1.0, 1.1, Unicable oraz DiSEqC 1.2 i USALS Wgrywanie i edycja listy kanałów poprzez USB 1x czytnik kart dla płatnych telewizji Wspólpracuje z Telewizją na Kartę
Wyjścia: High Speed USB 2 x SCART Component (Y, Pb, Pr) HDMI - 576p 2x RCA (Cinch) analogowe audio Modulator (RF OUT) Optyczne cyfrowe wyjście audio Koaksjalne cyfrowe wyjście audio S/PDIF
cena 230 zł Tak ładnie wszystko wypisałeś, A czy wiesz co TO oznacza 
|
|
| |
|
Doktor |
| Czasem tu wpada... |
 |
|
|
Napisane: 10 mar 2010, o 11:35
|
|
|
Echostar nie nadaje się do TNK
_________________ "Każdy, kogo poznasz, wie coś, czego Ty nie wiesz, a powinieneś. Ucz się od innych"
|
|
| |
|
|
Napisane: 10 mar 2010, o 17:48
|
|
|
Ferguson FX 6600 2CR 120 zł Philips 6010 100 ZŁ
|
|
| |
|
|
Napisane: 10 mar 2010, o 18:16
|
|
|
echostar się do niczego nie nadaje
|
|
| |
|
|
Napisane: 10 mar 2010, o 19:42
|
|
|
Wejdż na Allegro i poszukaj TNK z karta aktywna przez 6 mies.Za około 170 zł kupisz nowy sprzet. Tylko trzeba wygrac licytacje.
|
|
| |
|
|
Możesz rozpoczynać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów
|
|
|