czatforumkartkikontakt

Strona główna, Forum dyskusyjne, Nasze miasto, Galeria zdjęć, Wyszukiwarka, Przydatne adresy, Wirtualne kartki, Linki,
Czat, Organizacje pozarządowe, ZS "Strzelec", TKS Tomasovia Stowarzyszenie "Czajnia", Rozkład jazdy bus, Kontakt
| Szukaj | Ekipa | Zarejestruj | Zaloguj |

Stwórz nowy temat Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość

Temat: PO paprańcy
 Napisane: 23 sty 2010, o 13:22
Zgłoś ten post Odpowiedz z cytatem
Ni kropli POtu, krwi ani spermy, na twarzy Zbycha, ale jak z innymi częściami ciała?

No bo może POd pachami i w pachwinach go nie upudrowali! Bez przesadyzmu, koszule w przerwach wyżymał, a raz nawet zmienił. To bardzo dobrze o nim świadczy, czyż nie? A ten fenomenalny puder to POno bardzo drogi, i Schetyna tylko pół tony zaimPOrtował?! Dlatego Miro nie mógł wystąpić zaraz PO Zbyszku, bo tego cudownego proszku zabrakło. Dlatego Miro wystąpił przez swoich gońców, Karpiniuka i Sekułę o przełożenie castingu do czasu nadejścia uzupełnień z dodatkowego, finansowanego z budżetu państwa (tak państwa, Pana, Pani, mojego również) przez Głównego Księgowego, Vincenta Bez PESEL, importu! Rezerwy Skarbu Państwa POnoć takiego wydatku nie byłyby w stanie udźwignąć!

Temat: Re: PO paprańcy
 Napisane: 23 sty 2010, o 13:33
Mam torbę listonosza dla Karpiniuka.
Nosił ją listonosz w stanie wojennym i go zamknęli, bo "nosił torbę na wierzchu"
Jak przestanie być posłem ma jak znalazł.

Napisane: 23 sty 2010, o 13:58
Gość napisał(a):
Ni kropli POtu, krwi ani spermy, na twarzy Zbycha, ale jak z innymi częściami ciała?

No bo może POd pachami i w pachwinach go nie upudrowali! Bez przesadyzmu, koszule w przerwach wyżymał, a raz nawet zmienił. To bardzo dobrze o nim świadczy, czyż nie? A ten fenomenalny puder to POno bardzo drogi, i Schetyna tylko pół tony zaimPOrtował?! Dlatego Miro nie mógł wystąpić zaraz PO Zbyszku, bo tego cudownego proszku zabrakło. Dlatego Miro wystąpił przez swoich gońców, Karpiniuka i Sekułę o przełożenie castingu do czasu nadejścia uzupełnień z dodatkowego, finansowanego z budżetu państwa (tak państwa, Pana, Pani, mojego również) przez Głównego Księgowego, Vincenta Bez PESEL, importu! Rezerwy Skarbu Państwa POnoć takiego wydatku nie byłyby w stanie udźwignąć!

nie wiem na czym lecisz,ale chłopie weź się zastanów.myślę ,że jesteś opętany grzechem nieczystości ( to ośmieszanie stref zblizonych do intymnych oraz kpina z higieny pomieszana z luboscią z jaką piszesz o płynach ustrojowych- Freud miałby z Ciebie radochę) więc czempredzej umów się na egzorcyzmy u ksiedza proboszcza!
Jesteśmy z Tobą w modlitwie!
Chłopcy z Grupy : Światło Młodych

Napisane: 23 sty 2010, o 14:20
Ponieważ obawiać sie PIS jest bardzo modnie.
W moich ulubionych mediach tak mówią i pisza ,więc to musi być prawda.
PIS to zło , ale czemu to nie wiem tak naprawdę.
Nie stać mnie na merytoryczną dyskusję.
Polityka mnie interesuje , a Kaczyńscy są brzydcy.Tyle wiem.
Powtarzam argumenty zasłyszane w TVN24 i wyczytane w GW.
Ktoś kiedyś mi powiedział ,że inteligencja brzydzi sie PIS-em i ja tak robię , bo przecież jestem inteligentny prawda?

Napisane: 23 sty 2010, o 14:46
tak! widać to po pierwszym wpisie! co za elokwencja! co za głebia!

Napisane: 23 sty 2010, o 16:20
Rekordowa bezczelność zdarzyła się pod sam koniec, we czwartek. Weszła do sali kolumnowej Sejmu około 10 rano i przedstawiła się jako Zbigniew Chlebowski. Były szef klubu PO został starannie przygotowany do swojego występu. Zapewne pracowała nad nim silna grupa speców od wizerunku, mowy ciała, wypowiedzi publicznych, a nawet makijażystów (skrupulatniejsi spostrzegli grubą warstwę pudru). Cel był jeden: całkowite odwrócenie ról. Według Chlebowskiego to on był niewinną ofiarą. On, człowiek uczciwy do szpiku kości, ofiarnie służący krajowi, został spotwarzony i sponiewierany przez pisowskiego sługusa Mariusza Kamińskiego, który nie jest nawet godzien czyścić mu butów. Zaś Zbychu nie tylko nikomu nie zaszkodził, ale przeciwnie – ofiarnie bronił interesu ekonomicznego ojczyzny, wespół z Rychem zresztą.
Chlebowski zastosował wobec opinii publicznej metodę, którą w języku przestępczym określa się jako wejście na rympał, czyli na chama, z łomem, bez żadnych subtelnych metod. Ktoś, kto decydował, jaki Chlebowski ma się pojawić przed komisją – skruszony, załamany czy może pewny siebie – zdecydował, że Zbychu opowie po prostu alternatywną wersję historii najnowszej, inną od rzeczywistej nie w szczegółach, ale kompletnie. To tak, jakby ktoś nagle zaczął nam wciskać z całkowitą pewnością siebie, że II wojnę światową wygrała Japonia i wszyscy mamy dziś skośne oczy.

Napisane: 23 sty 2010, o 16:59
Tusk się skompromitował i pewnie nie wystartuje. Najprawdopodobniej będzie to Komorowski. A to dla przeciwników dobra wiadomość gdyż ten pan ma jedną bardzo widoczną wadę – mianowicie jest wyjątkowo arogancki. Pogarda dla innych wyziera z każdego jego słowa i konkurencja jeśli zdoła w kampanii to ukazać wygraną ma w kieszeni. Platforma się kończy i już o tym wie. Teraz będziemy świadkami grabieży na masową skalę dlatego radzę obserwować wszystkie nadchodzące prywatyzacje. Tyle będą mieli ile zdołają zagarnąć teraz bo za chwilę stracą władzę i już się nie da. Czeka nas deszcz afer.

Napisane: 23 sty 2010, o 17:03
Prezydent RP może ułaskawić przestępców przyłapanych na kradzieży lub innych przestepstwach.
I to jest prawdziwy powód dlaczego Tusk tak dąży do prezydentury.
Pokazuje jednocześnie, kim są jego mocodawcy i kumple.

Napisane: 23 sty 2010, o 18:32
ej! co jest? minęło 1,5 godz a ty nic nie napisałeś?

Napisane: 23 sty 2010, o 18:54
http://bezdekretu.blogspot.com/2010/01/ ... owski.html

Stwórz nowy temat Odpowiedz w temacie

Możesz rozpoczynać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach