Temat: Gmina Tomaszów Lubelski
Napisane: 21 lut 2010, o 19:43
co jest z Gminą Tomaszów Lubelski
Gość
Temat: Re: Gmina Tomaszów Lubelski
Napisane: 21 lut 2010, o 20:58
No właśnie dobre pytanie, co słychać w samorządzie, w Urzędzie Gminy, kto kandydatem na wójta, stan dróg itp. KTO MA INFORMACJĘ NA TE TEMATY proszę o dyskusję.
Gość
Napisane: 21 lut 2010, o 22:58
Ja słyszałem, że kandydatem na wójta gminy Tomaszów Lubelski jest Dyrektor PKS Andrzej Czerniatowicz z poparcia PO.
Gość
Napisane: 22 lut 2010, o 01:28
Gość napisał(a):
Ja słyszałem, że kandydatem na wójta gminy Tomaszów Lubelski jest Dyrektor PKS Andrzej Czerniatowicz z poparcia PO.
jak będzie zarządzał gminą tak jak PKS-em to czarno to widzę
kierowca
Napisane: 22 lut 2010, o 08:58
Ja wiem, że zarządza dobrze mowy samochód, monitoring na dworcu, bardzo dobre wyniki w spółce. Najlepszy Dyrektor od wielu Lat w PKSie.
Gość
Napisane: 22 lut 2010, o 09:10
kierowca napisał(a):
Ja wiem, że zarządza dobrze mowy samochód, monitoring na dworcu, bardzo dobre wyniki w spółce. Najlepszy Dyrektor od wielu Lat w PKSie.
Masz poczucie humoru !!!!
Gość
Napisane: 22 lut 2010, o 09:25
duże poczucie Humoru
Piotr Wójtowicz
Gaduła
Dołączył: 16 lut 2007, o 19:44 Posty: 68 Lokalizacja: z miejscowości o tak wdzięcznej nazwie...
Napisane: 22 lut 2010, o 09:27
Możesz rozpoczynać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów
Dobre strony naszego miasta - tomaszow.lub.pl: prywatny serwis internetowy miasta Tomaszów Lubelski.
Autorem i właścicielem serwisu jest Mateusz Zaburko. Wszelkie prawa zastrzeżone 2002-2010.
Jeśli masz jakieś uwagi, sugestie lub propozycje dotyczące tych stron, napisz do nas.Reklama w serwise.