Temat: kto będzie pierwszą damą???
Napisane: 23 kwi 2010, o 17:53
gdy Pan Jarosław Kaczyński wygra wybory prezydenckie, któż będzie first lejdi???może powołana zostanie jakaś P.O pierwszej damy? albo zostaną przeprowadzone wybory ogólnonarodowe? to poważny problem! czy znacie jakiegoś prezydenta bez żony???
Gość
Temat: Re: kto będzie pierwszą damą???
Napisane: 23 kwi 2010, o 18:11
Nie wiem co cię interesuje jego życie osobiste przecież w konstytucji nigdzie nie jest napisane że musi mieć żonę. A może wolisz panią Komorowską .
Nie śmieje się z jej wyglądu tylko przypomnijcie sobie jak śmiano się z pani Marii Kaczyńskiej ciekawe czy w tym przypadku też tak będzie?
skoro ciągle słyszymy: dlaczego w Polsce- kraju,w którym 99,9999999999% to katolicy rządzą tacy co "źle klękają podczas mszy" ( wypowiedź uposledzonego księdza z Przemyśla ) itd ma rządzić homoseksualista. Polska to kraj gdzie 99,99999% to heteroseksualiści. Chcemy normalnego faceta a nie jakiegoś pedała!!!
Gość
Napisane: 23 kwi 2010, o 18:36
Gość napisał(a):
Gość napisał(a):
Nie wiem co cię interesuje jego życie osobiste przecież w konstytucji nigdzie nie jest napisane że musi mieć żonę. A może wolisz panią Komorowską .
Nie śmieje się z jej wyglądu tylko przypomnijcie sobie jak śmiano się z pani Marii Kaczyńskiej ciekawe czy w tym przypadku też tak będzie?
skoro ciągle słyszymy: dlaczego w Polsce- kraju,w którym 99,9999999999% to katolicy rządzą tacy co "źle klękają podczas mszy" ( wypowiedź uposledzonego księdza z Przemyśla ) itd ma rządzić homoseksualista. Polska to kraj gdzie 99,99999% to heteroseksualiści. Chcemy normalnego faceta a nie jakiegoś pedała!!!
Pedał to ciebie zrobił POkemonie
Gość
Napisane: 23 kwi 2010, o 18:44
Gość napisał(a):
Gość napisał(a):
co ty chrzanisz !!! ...... nie wiem czy tu jest 50% katolików. Katolik który głosuje na Platformę to jest albo durnym katolikiem albo tylko katolika udaje.
Gość
Napisane: 23 kwi 2010, o 18:48
może przemyśl jeszcze raz to co napisałeś ,bo to coś powyżej chluby nikomu przynieść nie może to na kogo w takim razie -pytam o :nację, wyznanie i orientację sexualną -głosuje Polak- katolik- heterosexualny?
Gość
Napisane: 23 kwi 2010, o 18:56
Gość napisał(a):
może przemyśl jeszcze raz to co napisałeś ,bo to coś powyżej chluby nikomu przynieść nie może to na kogo w takim razie -pytam o :nację, wyznanie i orientację sexualną -głosuje Polak- katolik- heterosexualny?
- zobaczysz
Gość
Napisane: 23 kwi 2010, o 19:08
a co ty z tym pedałem? liberałowie a homofobii?
Gość
Napisane: 23 kwi 2010, o 23:26
Kot Alik , albo Jadwiga.
Gość
Napisane: 24 kwi 2010, o 08:13
Możesz rozpoczynać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów
Dobre strony naszego miasta - tomaszow.lub.pl: prywatny serwis internetowy miasta Tomaszów Lubelski.
Autorem i właścicielem serwisu jest Mateusz Zaburko. Wszelkie prawa zastrzeżone 2002-2010.
Jeśli masz jakieś uwagi, sugestie lub propozycje dotyczące tych stron, napisz do nas.Reklama w serwise.