czatforumkartkikontakt

Strona główna, Forum dyskusyjne, Nasze miasto, Galeria zdjęć, Wyszukiwarka, Przydatne adresy, Wirtualne kartki, Linki,
Czat, Organizacje pozarządowe, ZS "Strzelec", TKS Tomasovia Stowarzyszenie "Czajnia", Rozkład jazdy bus, Kontakt
| Szukaj | Ekipa | Zarejestruj | Zaloguj |

Stwórz nowy temat Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość

Temat: za wysoki próg zwalniający ...
 Napisane: 8 lut 2010, o 19:41
Zgłoś ten post Odpowiedz z cytatem
Czy waszym zdaniem próg zwalniający na jezdni,koło biedronki nie jest delikatnie przesadzony??ja jadac swoim autem ocieram podwoziem na nim,a wcale nie mam jakiegoś niskiego zawieszenia

Czasem tu wpada...
Czasem tu wpada...

Temat: Re: za wysoki próg zwalniający ...
 Napisane: 8 lut 2010, o 20:42
hmmm....a tak wogóle to w jakim celu on tam jest??? bo tak szczerze to tam i tak się nie dalo szybko jechać / czytaj niebezpiecznie dla pieszych/a teraz to już totalna katastrofa :idea:

Napisane: 8 lut 2010, o 20:51
ten koło biedronki to jeszcze moze byc, ale ten koło szkoły na matejki to już jest kpina! tam to sie praktycznie nie da przejechać bez całkowitego zatrzymania samochodu! ten próg stwarza tylko i wyłącznie możliwośc uszkodzenia auta.co prawda jest koło szkoły i pewnie powinien być, ale na mój zdrowy umysł całkowicie tam przesadzono z wysokością tego progu!

Temat: próg zwalniający
 Napisane: 8 lut 2010, o 21:11
zdecydowanie.
też dzisiaj się denerwowałam jadąc tamtędy. ale co z tego, skoro już nic się nie da zrobić. jest to jest i na nic nasze gadanie.

Napisane: 8 lut 2010, o 21:49
tak i jeszcze studzienka w tym progu na Matejki BEZSENS :idea:

Napisane: 8 lut 2010, o 22:23
Dokladnie! ja pare dni temu wybiłem głową szybe w szyberdachu bo zapomnialem ze tam prób jest ciekawa kto teraz mi za to zwróci pieniądze.. :cry:

Napisane: 8 lut 2010, o 22:33
Popieram przedmówców nie dość że są to za wysokie progi to jeszcze bardzo żle oznakowane w zimie zaśnieżone a w lecie mało widoczne bo w ciemnych kolorach, proponuję osobom odpowiedzialnym za ułożenie tych progów o naprawienie tej delikatnie mówiąc ...... a przemilczę.

Napisane: 8 lut 2010, o 22:59
kilof i jazda z tymi za wysokimi progami

Napisane: 8 lut 2010, o 23:07
Gość napisał(a):
Dokladnie! ja pare dni temu wybiłem głową szybe w szyberdachu bo zapomnialem ze tam prób jest ciekawa kto teraz mi za to zwróci pieniądze.. :cry:

zapewne nikt, bo znak stoi...a na pamięć lecytyna

Napisane: 9 lut 2010, o 09:08
Jestem kierowcą - i jestem za tymi progami. Wcześniej ci sami, którzy teraz lamentują że tłuką głowami o dach itp. nie zwracali w ogóle uwagi na niebezpieczeństwo jazdy z dużą prędkością obok biedronki jak i szkoły !!! Samochód rzecz nabyta - ludzkie zdrowie bezcenne i jednorazowe. Polecam przepis na bezproblemowe przejechanie tych progów - trochę co niektórych będzie bolało ale zapewniam sposób to zaiste skuteczny :
Obok biedronki - zwolnić do II biegu, prędkość ok. 20 km/h auto lekko odczuje utrudnienie !!!
Obok szkoły - zwolnić, zredukować do I biegu i delikatnie przejechać przez próg, auto lekko odczuje utrudnienie !!! Polecam.

Stwórz nowy temat Odpowiedz w temacie

Możesz rozpoczynać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach