| Autor |
Wiadomość |
|
|
Temat: Ceny za lokal na wesele
Napisane: 31 lip 2010, o 12:49
|
|
|
Wiem, że na forum jest sporo nowożeńców jak i przyszłych nowożeńców. Wpisujcie ile płaciliście za parę i w jakim lokalu. Gdzie jest drogo, a gdzie przystępnie
|
|
| |
|
|
Temat: Re: Ceny za lokal na wesele
Napisane: 31 lip 2010, o 15:46
|
|
|
Też i mnie interesują takie rzeczy. Gdzie najlepiej, na co zwracać uwagę podczas podpisywania umowy i w ogóle -jaki był koszt wesela łącznie.. Ja wraz z narzeczoną planujemy ślub za okolo 2 lata i czas zacząć odkładać co nieco.....
|
|
| |
|
|
Napisane: 1 sie 2010, o 01:28
|
|
|
zaplacisz ok. 170 od osoby, ale tez zalezy od dań, przystawek, czy jakosci napoi...
|
|
| |
|
|
Napisane: 1 sie 2010, o 10:18
|
|
|
a jakie wesele bardziej opłaca się robić? jednodniowe czy z poprawinami...?wiem, że w staropolskiej jeszcze kilka miesięcy temu było po 190 zł za osobe-troche dużo, ale klimat w tym lokalu jest super.
|
|
| |
|
|
Napisane: 1 sie 2010, o 10:36
|
|
|
hmm klimat moze i jest super ale tez zalezy dla kogo. Mnie osobiscie nie podoba sie to ze czesc gosci siedzi na gorze a czesc na dole. Bylem na weselu gdzie czesc paczki nie zmiescila sie na dole obok mlodych i siedziala na gorze. Jedzenie bardzo dobre lepsze niz u Antka.
|
|
| |
|
Strona 1 z 1
|
|
|
Możesz rozpoczynać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów
|
|
|