chleb
Która piekarnia wypieka najlepszy chleb w Tomaszowie ?.
moja prywatna bo sam piekę :) mam już dośc spulchniaczy i gipsu w wypiekach z tomaszowskich piekarni
Moim zdaniem piekarnia PSS, szczególnie polecam chlebek wiejski (blaszkowy - nie krojony)- naprawdę super.
Gość pisze:Moim zdaniem piekarnia PSS, szczególnie polecam chlebek wiejski (blaszkowy - nie krojony)- naprawdę super.
popieram
A ja troszeczkę inaczej napiszę o chlebie, nie to który jest lepszy a który gorszy. Tylko o tym czy są jakieś normy , ustalenia czy nie wiem co tam , odnośnie krojenia chleba. Niektóry jest tak pokrojony że z jednego można zrobić kanapki dla " całego Przedszkola" :panzielony: Cieniej się nie da panowie Piekarze ??? Kromka 0.5 cm. ? Jak myślicie jak zjem 10 kanapek to będę bardziej najedzony od kogoś kto ma "grubsze" kanapki i zjadł ich tylko 3 ???
Nie które kromki to w rękach się przełamują lub podczas smarowania ich bo są tak CIENKIE !!!
Nie długo będziecie Proszkowany Chleb sprzedawać żeby było WIĘCEJ.
Dlaczego jedni ( nie napiszę która to piekarnia ) mogą sprzedawać Normalnie pokrojony chleb a inni produkują PAPIER w smaku Też :!:
Nie które kromki to w rękach się przełamują lub podczas smarowania ich bo są tak CIENKIE !!!
Nie długo będziecie Proszkowany Chleb sprzedawać żeby było WIĘCEJ.
Dlaczego jedni ( nie napiszę która to piekarnia ) mogą sprzedawać Normalnie pokrojony chleb a inni produkują PAPIER w smaku Też :!:
Gość pisze:A ja troszeczkę inaczej napiszę o chlebie, nie to który jest lepszy a który gorszy. Tylko o tym czy są jakieś normy , ustalenia czy nie wiem co tam , odnośnie krojenia chleba. Niektóry jest tak pokrojony że z jednego można zrobić kanapki dla " całego Przedszkola" :panzielony: Cieniej się nie da panowie Piekarze ??? Kromka 0.5 cm. ? Jak myślicie jak zjem 10 kanapek to będę bardziej najedzony od kogoś kto ma "grubsze" kanapki i zjadł ich tylko 3 ???
Nie które kromki to w rękach się przełamują lub podczas smarowania ich bo są tak CIENKIE !!!
Nie długo będziecie Proszkowany Chleb sprzedawać żeby było WIĘCEJ.
Dlaczego jedni ( nie napiszę która to piekarnia ) mogą sprzedawać Normalnie pokrojony chleb a inni produkują PAPIER w smaku Też :!:
tak własnie pokrojony chleb ma PSS TOMASZOW jest bardzo smaczny ale kromka w reku sie przełamuje , dlatego przerzuciłam sie na ten z Biłgoraja lub Rabinówki jest tez smaczny i kromka jak kromka a nie listek debowy, uwazam ze przestawienie maszyny to kwestia kilku minut i kazdy bedzie zadowolony.
Gość pisze:Gość pisze:A ja troszeczkę inaczej napiszę o chlebie, nie to który jest lepszy a który gorszy. Tylko o tym czy są jakieś normy , ustalenia czy nie wiem co tam , odnośnie krojenia chleba. Niektóry jest tak pokrojony że z jednego można zrobić kanapki dla " całego Przedszkola" :panzielony: Cieniej się nie da panowie Piekarze ??? Kromka 0.5 cm. ? Jak myślicie jak zjem 10 kanapek to będę bardziej najedzony od kogoś kto ma "grubsze" kanapki i zjadł ich tylko 3 ???
Nie które kromki to w rękach się przełamują lub podczas smarowania ich bo są tak CIENKIE !!!
Nie długo będziecie Proszkowany Chleb sprzedawać żeby było WIĘCEJ.
Dlaczego jedni ( nie napiszę która to piekarnia ) mogą sprzedawać Normalnie pokrojony chleb a inni produkują PAPIER w smaku Też :!:
tak własnie pokrojony chleb ma PSS TOMASZOW jest bardzo smaczny ale kromka w reku sie przełamuje , dlatego przerzuciłam sie na ten z Biłgoraja lub Rabinówki jest tez smaczny i kromka jak kromka a nie listek debowy, uwazam ze przestawienie maszyny to kwestia kilku minut i kazdy bedzie zadowolony.
Tylko dla czego tego nie zrobią ? Nie widzą że chleb się łamie bo za cienkie kromki ? Trzeba to zgłaszać , pisać, nie ma tam nikogo kto jest na tyle bystry i inteligentny by to samemu zauważyć i wprowadzić takie zmiany ? Widocznie jest ktoś kto bierze co miesiąc kasę ale czy jest bystry i inteligentny ? :panzielony:
z Bilgoraja najlepszy
Gość pisze:Gość pisze:A ja troszeczkę inaczej napiszę o chlebie, nie to który jest lepszy a który gorszy. Tylko o tym czy są jakieś normy , ustalenia czy nie wiem co tam , odnośnie krojenia chleba. Niektóry jest tak pokrojony że z jednego można zrobić kanapki dla " całego Przedszkola" :panzielony: Cieniej się nie da panowie Piekarze ??? Kromka 0.5 cm. ? Jak myślicie jak zjem 10 kanapek to będę bardziej najedzony od kogoś kto ma "grubsze" kanapki i zjadł ich tylko 3 ???
Nie które kromki to w rękach się przełamują lub podczas smarowania ich bo są tak CIENKIE !!!
Nie długo będziecie Proszkowany Chleb sprzedawać żeby było WIĘCEJ.
Dlaczego jedni ( nie napiszę która to piekarnia ) mogą sprzedawać Normalnie pokrojony chleb a inni produkują PAPIER w smaku Też :!:
tak własnie pokrojony chleb ma PSS TOMASZOW jest bardzo smaczny ale kromka w reku sie przełamuje , dlatego przerzuciłam sie na ten z Biłgoraja lub Rabinówki jest tez smaczny i kromka jak kromka a nie listek debowy, uwazam ze przestawienie maszyny to kwestia kilku minut i kazdy bedzie zadowolony.
napisane było wyraźnie, że chodzi o ten nie krojony.
Kupiłam dzisiaj i jest faktycznie super. Oby tak dalej.
A wiecie co będzie na miejscu Piekarni PSS na Zamojskiej ( za Biedronką ) ? Została zburzona, leży kupa gruzu, Co tam ma teraz powstać ? Może będą jakieś nowe miejsca pracy ?
Gość pisze:A wiecie co będzie na miejscu Piekarni PSS na Zamojskiej ( za Biedronką ) ? Została zburzona, leży kupa gruzu, Co tam ma teraz powstać ? Może będą jakieś nowe miejsca pracy ?
z tego co mowia pan Rak wykupił działke i powieksza zaklad
Rak coś będzie budował, super że chociaż jedna firma się rozwija.
Gdzie można kupić chleb z PSSu???
Gość pisze:Gdzie można kupić chleb z PSSu???
w kazdym sklepie
Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”