chleb
: 18 paź 2014, o 18:34
Która piekarnia wypieka najlepszy chleb w Tomaszowie ?.
dobre strony naszego miasta
https://www.tomaszow.lub.pl/forum/
https://www.tomaszow.lub.pl/forum/viewtopic.php?f=25&t=90152
Gość pisze:Moim zdaniem piekarnia PSS, szczególnie polecam chlebek wiejski (blaszkowy - nie krojony)- naprawdę super.
Gość pisze:A ja troszeczkę inaczej napiszę o chlebie, nie to który jest lepszy a który gorszy. Tylko o tym czy są jakieś normy , ustalenia czy nie wiem co tam , odnośnie krojenia chleba. Niektóry jest tak pokrojony że z jednego można zrobić kanapki dla " całego Przedszkola" :panzielony: Cieniej się nie da panowie Piekarze ??? Kromka 0.5 cm. ? Jak myślicie jak zjem 10 kanapek to będę bardziej najedzony od kogoś kto ma "grubsze" kanapki i zjadł ich tylko 3 ???
Nie które kromki to w rękach się przełamują lub podczas smarowania ich bo są tak CIENKIE !!!
Nie długo będziecie Proszkowany Chleb sprzedawać żeby było WIĘCEJ.
Dlaczego jedni ( nie napiszę która to piekarnia ) mogą sprzedawać Normalnie pokrojony chleb a inni produkują PAPIER w smaku Też :!:
Gość pisze:Gość pisze:A ja troszeczkę inaczej napiszę o chlebie, nie to który jest lepszy a który gorszy. Tylko o tym czy są jakieś normy , ustalenia czy nie wiem co tam , odnośnie krojenia chleba. Niektóry jest tak pokrojony że z jednego można zrobić kanapki dla " całego Przedszkola" :panzielony: Cieniej się nie da panowie Piekarze ??? Kromka 0.5 cm. ? Jak myślicie jak zjem 10 kanapek to będę bardziej najedzony od kogoś kto ma "grubsze" kanapki i zjadł ich tylko 3 ???
Nie które kromki to w rękach się przełamują lub podczas smarowania ich bo są tak CIENKIE !!!
Nie długo będziecie Proszkowany Chleb sprzedawać żeby było WIĘCEJ.
Dlaczego jedni ( nie napiszę która to piekarnia ) mogą sprzedawać Normalnie pokrojony chleb a inni produkują PAPIER w smaku Też :!:
tak własnie pokrojony chleb ma PSS TOMASZOW jest bardzo smaczny ale kromka w reku sie przełamuje , dlatego przerzuciłam sie na ten z Biłgoraja lub Rabinówki jest tez smaczny i kromka jak kromka a nie listek debowy, uwazam ze przestawienie maszyny to kwestia kilku minut i kazdy bedzie zadowolony.
Gość pisze:Gość pisze:A ja troszeczkę inaczej napiszę o chlebie, nie to który jest lepszy a który gorszy. Tylko o tym czy są jakieś normy , ustalenia czy nie wiem co tam , odnośnie krojenia chleba. Niektóry jest tak pokrojony że z jednego można zrobić kanapki dla " całego Przedszkola" :panzielony: Cieniej się nie da panowie Piekarze ??? Kromka 0.5 cm. ? Jak myślicie jak zjem 10 kanapek to będę bardziej najedzony od kogoś kto ma "grubsze" kanapki i zjadł ich tylko 3 ???
Nie które kromki to w rękach się przełamują lub podczas smarowania ich bo są tak CIENKIE !!!
Nie długo będziecie Proszkowany Chleb sprzedawać żeby było WIĘCEJ.
Dlaczego jedni ( nie napiszę która to piekarnia ) mogą sprzedawać Normalnie pokrojony chleb a inni produkują PAPIER w smaku Też :!:
tak własnie pokrojony chleb ma PSS TOMASZOW jest bardzo smaczny ale kromka w reku sie przełamuje , dlatego przerzuciłam sie na ten z Biłgoraja lub Rabinówki jest tez smaczny i kromka jak kromka a nie listek debowy, uwazam ze przestawienie maszyny to kwestia kilku minut i kazdy bedzie zadowolony.
Gość pisze:A wiecie co będzie na miejscu Piekarni PSS na Zamojskiej ( za Biedronką ) ? Została zburzona, leży kupa gruzu, Co tam ma teraz powstać ? Może będą jakieś nowe miejsca pracy ?
Gość pisze:Gdzie można kupić chleb z PSSu???