Post autor: GSi » 27 paź 2023, o 16:11
Byłoby super! Ale rynek chyba nie ten… Tomaszów kebabem i bylejaką pizzą stoi i to takimi “w dobrej cenjeee”.
Była sensowna knajpa na 5. piętrze ładnego hotelu, to nie ma już ani knajpy, ani tamtego hotelu.
W LTM w lokalach to nawet wyboru piw ani win nie ma, „bo się nie sprzedają” i leci byle co.
Dla sukcesu potrzebne będą: Profesjonalny szef kuchni, staranna obsługa, no i przede wszystkim liczni i świadomi goście. Inaczej, jeśli to nie będzie pralnia kasy, to po roku restauracja przejdzie na dania barowe i pitcę, a góra po dwóch się zawinie ze stratami.
Byłoby super! Ale rynek chyba nie ten… Tomaszów kebabem i bylejaką pizzą stoi i to takimi “w dobrej cenjeee”.
Była sensowna knajpa na 5. piętrze ładnego hotelu, to nie ma już ani knajpy, ani tamtego hotelu.
W LTM w lokalach to nawet wyboru piw ani win nie ma, „bo się nie sprzedają” i leci byle co.
Dla sukcesu potrzebne będą: Profesjonalny szef kuchni, staranna obsługa, no i przede wszystkim liczni i świadomi goście. Inaczej, jeśli to nie będzie pralnia kasy, to po roku restauracja przejdzie na dania barowe i pitcę, a góra po dwóch się zawinie ze stratami.