Byłaś tam nie dość,że nie wyszłaś to jeszcze zeżarłaś kebab a teraz pleciesz hahahaha ty księżniczka trzeba było do sanepidu lecieć.Byłam tam w niedzielę i żałuję, że nie wyszłam. Takiego brudu jaki tam zobaczyłam nie widziałam w żadnej knajpie od 10 lat. W toalecie przeżyłam szok. Smród i brud taki, że strach wchodzić. W ogródku na ziemi i pod stołami poprzewracane butelki i papiery, koło kosza pełno brudnych śmieci. Była godzina 14.00 i nie było żadnych klientów. Obsługa nic nie robiła więc jak by chcieli to by posprzątali. Nigdy więcej tam nie pójdę !!!!
Deshi Kebab
To zaproście turka lub arabów do Tomaszowa I niech wam gotuje ten kebabNiestety to prawda, chyba we wszystkich tych pseudo kebabach w TL podają odpady w postaci gotowego mięsa - ile w takim gównie jest mięsa wystarczy poczytać w necie, w każdym większym mieście takie lokale z gotowych produtków nie utrzymały by się za długo, Janusze biznesu pootwierali lokale z kebabem i nawet nie wiedzą że powinno robić się mięso samemu, sosy itd też, oczywiście do tego potrzebna jest jakaś wiedza, więc wolą buraki kupować gotowce, widać mało wymagający ten klient w TL skoro te knajpy jeszcze funkcjonują, jak by ktoś otworzył kebab z prawdziwego zdarzenia w TL wymiótł by tą żałosną konkurencje, porównajcie sobie te kebaby tomaszowskie chociażby do Rzeszowa czy Lublina ( tam już wiedzą że czasy gotowców z makro się skończyły)
Wiadomo że żadem Hindus nie ugotuje polskiego bigots I tak samo w drugą stone
Żadem polak nie zrobi dobrego kebabA - proste !
Wróć do „Wydarzenia, imprezy, lokale”