Strona 3 z 3

Re: Deshi Kebab

: 22 wrz 2019, o 08:59
autor: Gość
Byłam tam w niedzielę i żałuję, że nie wyszłam. Takiego brudu jaki tam zobaczyłam nie widziałam w żadnej knajpie od 10 lat. W toalecie przeżyłam szok. Smród i brud taki, że strach wchodzić. W ogródku na ziemi i pod stołami poprzewracane butelki i papiery, koło kosza pełno brudnych śmieci. Była godzina 14.00 i nie było żadnych klientów. Obsługa nic nie robiła więc jak by chcieli to by posprzątali. Nigdy więcej tam nie pójdę !!!!
Byłaś tam nie dość,że nie wyszłaś to jeszcze zeżarłaś kebab a teraz pleciesz hahahaha ty księżniczka trzeba było do sanepidu lecieć.

Re: Deshi Kebab

: 20 sty 2021, o 04:32
autor: Lew
Niestety to prawda, chyba we wszystkich tych pseudo kebabach w TL podają odpady w postaci gotowego mięsa - ile w takim gównie jest mięsa wystarczy poczytać w necie, w każdym większym mieście takie lokale z gotowych produtków nie utrzymały by się za długo, Janusze biznesu pootwierali lokale z kebabem i nawet nie wiedzą że powinno robić się mięso samemu, sosy itd też, oczywiście do tego potrzebna jest jakaś wiedza, więc wolą buraki kupować gotowce, widać mało wymagający ten klient w TL skoro te knajpy jeszcze funkcjonują, jak by ktoś otworzył kebab z prawdziwego zdarzenia w TL wymiótł by tą żałosną konkurencje, porównajcie sobie te kebaby tomaszowskie chociażby do Rzeszowa czy Lublina ( tam już wiedzą że czasy gotowców z makro się skończyły)
To zaproście turka lub arabów do Tomaszowa I niech wam gotuje ten kebab
Wiadomo że żadem Hindus nie ugotuje polskiego bigots I tak samo w drugą stone
Żadem polak nie zrobi dobrego kebabA - proste !