Gdzie w Tomaszowie jest najlepsza Pizza?
Gdzie w Tomaszowie jest najlepsza Pizza?
Diavolo najlepsza
diavolo pisze:Diavolo najlepsza
kiedys moze i byla
Teraz w Tabasco serwują dobrą pizze
jeżeli nie zmienia kelnerów ta takiego jak był keidys jeden chlopak. nie wiem jak sie nazywal. ale to bylo w tamtym roku to dobra pizza im nie pomoze.
Interesująca oferta. Jeśli z Bydgoszczy dowóz gratis, pewnie się skuszę :panzielony:
MagdaTom.
MagdaTom.
Tagera78 pisze:Interesująca oferta. Jeśli z Bydgoszczy dowóz gratis, pewnie się skuszę :panzielony:
MagdaTom.
HEHE, chociaż ja bym się zastanowił, bo przywiozą zimną :wink:
Zawsze mogę złożyć reklamację :wink:
MagdaTom.
MagdaTom.
zdecydowanie Trattoria :) mają dobre sosy, świeże składniki i chyba piece starej daty, bo ciasto jest wypieczone na tradycyjną modłę, niczym podpłomyk :)
pod piatka
A ktoś się orientuje, jakie puby/pizzerie będą otwarte w lany poniedziałek ?
Gość pisze:A ktoś się orientuje, jakie puby/pizzerie będą otwarte w lany poniedziałek ?
zaraz ktoś napisze, że w Tomaszowie nie, ale w Sosnowcu, to nawet kilka
Gość pisze:Gość pisze:A ktoś się orientuje, jakie puby/pizzerie będą otwarte w lany poniedziałek ?
zaraz ktoś napisze, że w Tomaszowie nie, ale w Sosnowcu, to nawet kilka
No i dobrze wiedziec, moze jeszcze kilka z radomiu bedzie otwarte :d
Akurat w Sosnowcu to ja bywam jako przedstawiciel raz na dwa tygodniu. Mają Dominium, którego u nas nie ma. Jem tam pizze za pół ceny w tygodniu, taka jest promocja zdaje się do godziny 13. A... to się teraz nazywa Gusto Dominium - nie wiem jeszcze dokładnie co się zmieniło, bo nie byłem w tym roku na pizzy, ale pewnie coś poza nazwą zmienili. Sprawdzę ;-)
dobra pizza jest pod dawna piatka na ul Kopernika
Wróć do „Wydarzenia, imprezy, lokale”