A komu odpowiadasz? Zacytuj post, do którego się odnosisz, analfabeto!A ty straszysz ze gęba ubita ?ok a skąd wiesz ze to wiedza urojona ?jak puł łaszczowa o tym mowi kto pisze i hejtuje tylko ty jeden nie wiesz i nie strasz bo piszesz publicznie .ale to dobrze pisz..a na liceum to ja nie pisze bo juz dawno do szkoly nie chodzę i liceum mi jest nie potrzebne .
A klub sportowy tez mnie nie interesuje ...;; a ty co taki nic ci nie pasuje ale zastanów się piszesz publicznie ale to.twoja sprawa .
ŁASZCZÓW NEWS
Oj Boże Święty, dzisiaj niedziela idź do kościoła, zjedz schabowego. Obejrzyj serial. Ciesz się życiem i zdrowiem.
A ty czego nie w kościele tylko tutaj siedzisz?
To możesz się już spodziewać pozwu do sądu za publiczne oczernianie.
Możesz go w DUPÉ pocałować ( tylko przez papier , bo wiesz …. )To możesz się już spodziewać pozwu do sądu za publiczne oczernianie.
Ależ ten Łaszczów...
Podłość pogania głupotę
Głupotę pogania zawiść
Zawiść pogania zazdrość...
Wie ktoś jak z pracą w lubelski fornir? Duzo osób pracuje tam narzekaja czy raczej praca w porządku?
Poszukują do przedszkola w łaszczowie na pomoc nauczyciela czy na wspomaganie, to jak masz uprawnienia to możesz iść zapytać. A w formirze to nie wiem ale słyszałam, że sporo ludzi narzeka i się zwalnia.
Piękna praca nikt nie narzeka, generalnie pracą marzeń.
No jutro ważny dzień, poznamy nowego przewodniczącego RM, ciekawe na kogo postawią nasi radni?
Już wybrali......a ważny dzień będzie wtedy jak się ta cała szopka skończy
Wybór przewodniczącego- porażka totalna po raz drugi .....ja pier,,........brak słów
Tak, tak, czekaliśmy właśnie na gorzkie żale i lamenty, możecie zaczynać jęki i narzekania...😂🙈
Wam się może nie podoba nowy przewodniczący ,ale widzieliście jak on się sobie sam podobał na tym stanowisku? Jak siedział jak pawisko ,już liczył pieniążki...pieniążki kochane kiedy was dostane.....A Pan który pełni funkcję zastępcy chyba to Pan J.niech się nauczy czytać trudno było przesłuchać tego dukania. A jaki przemądry w innych kwestiach a tu patrz z czytaniem na bakier.... . Śmieją się z elokwentnej Pani Eli ,ale Pani Ela umie czytać ,przeczytała ładnie ,sprawnie 👏brawo Pani Elu udało się..🤣
Sesja sie skończyła to juz mozecie rozejść sie do domow. To jest tak żenująca sytuacja, że nawet narzekać się nie chce. Jedyne co można zauwazyc to:Tak, tak, czekaliśmy właśnie na gorzkie żale i lamenty, możecie zaczynać jęki i narzekania...😂🙈
1. Wystawiono najmniej lotnego na przewodniczącego, bo ktoś bradziej obcykany sie nie chciał zdecydować. I znów kilka lat słuchania o czytaniu tematu uchwały...grunt że hajs na koncie sie zgodzi. Ciekawe czy byl juz u burmistrza o podwyzkę bo wiadomo na takim stanowisku jako kierownik przeciez nie moze zarabiac mniej niz dyrektor czy burmistrz.
2. Stosowane są podwojne standardy. Plan zagospodarowania glosowano zgodnie z wolą mieszkańców Steniatyna. Salę widowiskową wręcz na odwrót, po złości, zaglosowano przeciwko i jeszcze dano do zrozumienia że podpisy mieszkańców są g... warte.Widać, że radni nie mają żyłki przedsiebiorcy bo w innym przypadku by przekalkulowali, że na tej sali widowiskowej by jeszcze gmina mogla zarobić chciażby na pokrycie kosztów utrzymania budynku. Prosty przyklad, na jakiekolwiek przedstawienie teatralne uczniowie z Łaszczowa i okolicznych szkół muszą jeździć do tomaszowskiego TDK lub do teatru w Lublinie. Koszt wykazdu do Tomaszowa to ok 60 zl, w tym polowa to koszt dojazdu! Majac sale widowiskową na miejscu, wszelkie teatry i spektakle moglyby sie odbywac na miejscu w sali do tego przystosowanej. Rodzice uczniow zaoszczedzili by polowe kosztow,ktore ponoszą na wyjazdy. Gmina by zyskala pieniadze na utrzymanie obiektu, bo kazda grupa teatralna oplaca wynajem sali w ktorej wystawia sztukę. Zresztą myślę, że każdy rodzic chętnie by dorzucił np.5 zl do ceny biletu na cegiełkę za wejscie do sali widowiskowej. Podobnie wszystkie okoliczne szkoly moglyby przyjechac i skorzystac z sali widowiskowej zamiast jechac do Tomaszowa czy Lublina. Przy okazji wizyty w takiej sali moze chcieliby zjesc posilek w Łaszczowie, pozwiedzać. Napędziłoby to ruch w miescie. Ale Łaszczów przeciez nie lubi ludzi i obcych, nie? Po co ma sie dziać cokolwiek, jak można sie kisić i jedynie walczyć ale o kasę do swojej kieszeni. Radni już sobie wycierają gębę salą gimnastyczną ktora jeszcze nie zostala wyremontowana "że szkola tam sobie moze organizowac przedstawienia" tylko że jak wejdzie setka uczniów i usiadzie na mini laweczkach to juz te dzieci w drugim rzędzie nie widzą co sie dzieje "na scenie". Nie mowiac juz o niszczeniu nawierdzchni(za chwilę nowej,specjalnej) ławkami. Rączki są zacierane bo seniorzy będa mieli gdzie pograc w tenisa ale to ze dzieciaki i ich rodzice musza placic kase na wyjazdy zamiast korzystac z mozliwosci na
miejscu to jest niezauważane. Ignorancja ma najwyższym poziomie. Ale zadowoleni bo postawili na swoim.
3. Reasumując pozostaje robić swoje i kręcić z niedowierzaniem glową na postepowanie radnych,ktorzy niby to powinni dzialać na rzecz mieszkańcow. A działają jedynie na swoją korzyść.I jak wiatr zawieje
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”