Dalej to samo.Nic się nie robi w tymże łaszczowie tylko tworzy miejsca pracy dla swoich.
ŁASZCZÓW NEWS
Karetkę dostaliśmy do Łaszczowa co nikt burmistrza nie chwali, myślę że nie będzie wieśnisczenia i głupich przywitań na sygnałach jak wozu bojowego pani burmistrz Oli.
Ty idiota jesteś.Karetkę dostaliśmy do Łaszczowa co nikt burmistrza nie chwali, myślę że nie będzie wieśnisczenia i głupich przywitań na sygnałach jak wozu bojowego pani burmistrz Oli.
Też bym sobie nie życzył objazdów wieczorową porą na sygnałach. Myślę że to wiocha.
Niby dlaczego?Ty idiota jesteś.
Obyś nie musiał tego wozu bojowego od Oli wzywać żeby Ci się karetka od burmistrza nie przydała.Los różne figle płata.Karetkę dostaliśmy do Łaszczowa co nikt burmistrza nie chwali, myślę że nie będzie wieśnisczenia i głupich przywitań na sygnałach jak wozu bojowego pani burmistrz Oli.
Czy aby na pewno?https://www.facebook.com/share/p/BTeV6tSD8pFBrYk7/Karetkę dostaliśmy do Łaszczowa co nikt burmistrza nie chwali, myślę że nie będzie wieśnisczenia i głupich przywitań na sygnałach jak wozu bojowego pani burmistrz Oli.
Szacunek za zdobycie wozów dla poprzedniczki i obecnego burmistrza! Tu chodzi oto by nie robić z tego cyrku i jakiegoś powitania na sygnałach, tyle w temacie.Obyś nie musiał tego wozu bojowego od Oli wzywać żeby Ci się karetka od burmistrza nie przydała.Los różne figle płata.
No nareszcie chociaż na dwa stanowiska konkursy ogłoszone. Tylko po co jak i tak każdy wie kto będzie zatrudniony. Panie Klausik będę teraz ludzie na rączki patrzeć oj będą. Pasowało by jeszcze na kurs oratorski się zapisać aby z ludźmi umieć się dogadać bo darcie mordeczki już nie wystarczy.
Ten referat porządkowy to wyzwanie, tyle krawężników pozarastanych, brudu po rowach, oj jest co robić.
Rządzi dopiero drugi miesiąc i już załatwił? Takie sprawy są załatwiane przez dłuższy czas, Nie wprowadzaj ludzi w błąd, poprzednia władza zaczęła w tym kierunku działać i dlatego mamy tą karetkę. On to niech dalej tworzy te miejsca pracy bo jeszcze trzeba w [***] ludzi do obsadzenia za te "wygrane" wybory.Karetkę dostaliśmy do Łaszczowa co nikt burmistrza nie chwali, myślę że nie będzie wieśnisczenia i głupich przywitań na sygnałach jak wozu bojowego pani burmistrz Oli.
A gdzie Ola wylądowała ? Leczy nogę może?
Tak bo na głowę już za późno hahahahha
Idąc tym tokiem rozumowania to poprzednia burmistrz mało co zrobiła tylko realizowała plany poprzednika. No może "latarnie" to taka jej sztandarowa sprawaRządzi dopiero drugi miesiąc i już załatwił? Takie sprawy są załatwiane przez dłuższy czas, Nie wprowadzaj ludzi w błąd, poprzednia władza zaczęła w tym kierunku działać i dlatego mamy tą karetkę. On to niech dalej tworzy te miejsca pracy bo jeszcze trzeba w [***] ludzi do obsadzenia za te "wygrane" wybory.
Czytać ze zrozumieniem "....do floty szpitala dołączyła karetka,......,....., będzie stacjonowała w Łaszczowie". Burmistrz nie zarządza NFZ.Rządzi dopiero drugi miesiąc i już załatwił? Takie sprawy są załatwiane przez dłuższy czas, Nie wprowadzaj ludzi w błąd, poprzednia władza zaczęła w tym kierunku działać i dlatego mamy tą karetkę. On to niech dalej tworzy te miejsca pracy bo jeszcze trzeba w [***] ludzi do obsadzenia za te "wygrane" wybory.
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”