Pamiętaj baranku że kobieta cię urodziła i nie wypada obrażać.Szykuje się to czego baranki nie wiecie ale nie tyle etatów co za tej pani z metra ciętej i nie umiejącej się wypowiedzieć
ŁASZCZÓW NEWS
Etyk z odzysku morały prawi
Cały Łaszczów już plotkuje, chyba woda sodowa uderzyła do głowy albo otacza się debilami, którzy go pociągną na dno. Jak tak będzie to dlugo to nie potrwa.
To i jedno i drugie.Dorwał się władzy i gwiazdorzy a reszta z nim.Zrobili istny cyrk z gminy i z ludzi. Wywalić tylko na zbity pysk.Cały Łaszczów już plotkuje, chyba woda sodowa uderzyła do głowy albo otacza się debilami, którzy go pociągną na dno. Jak tak będzie to dlugo to nie potrwa.
Szulc plujesz jadem bo Cię wyebała za Twoją japę. Przed Tobą powinni wszystkie drzwi zamknąć błaźnie łaszczowiecki.Szykuje się to czego baranki nie wiecie ale nie tyle etatów co za tej pani z metra ciętej i nie umiejącej się wypowiedzieć
Brawo Panie burmistrzu, te działania to podstawa w ukierunkowaniu gminy Łaszczów na odpowiednie tory! Czas na zmiany! Co nie którzy mogą stracić etat, inni mogą zyskać etat! Liczy się rezultat tych działań! Oby dla dobra gminy, rozwoju i przyszłości.
Stracić? O czym ty debilu piszesz? Jak to łatwo kogoś pozbawić pracy. I przyjąć zatrudnić takiego lesia co ten cymbał potrafi chodzić po gminie i kawał opowiadać? On ma bardzo ważną funkcję ma promować tą gminę, jak na razie to nie widać jego promocji. Ani żeby cośkolwiek wypromował. ten człowiek siebie nie mógł wypromować będąc dyrektorem Goku a co mówić gminę. Istny cyrk.
Dobużecki inteligent dalej tylkobobraża i atakuje
Wam obrońcom teraźniejszej władzy można obrażać? A innym nie? Typowa retoryka zacofanego człowieka wyznawcy pisu😂
wykładowca DobużeckiWam obrońcom teraźniejszej władzy można obrażać? A innym nie? Typowa retoryka zacofanego człowieka wyznawcy pisu😂
No co baranki? Każdemu można się wypowiadać. Ja nie jestem z dobuszka.
To ten pajac radny z Pukarzowa pisze ale już niedługo
Jak nie z ,,dobuszka,, 🫣 to z ul. Kościuszka😄No co baranki? Każdemu można się wypowiadać. Ja nie jestem z dobuszka.
Czas najwyższy coś pozmieniać by coś się zmieniłoBrawo Panie burmistrzu, te działania to podstawa w ukierunkowaniu gminy Łaszczów na odpowiednie tory! Czas na zmiany! Co nie którzy mogą stracić etat, inni mogą zyskać etat! Liczy się rezultat tych działań! Oby dla dobra gminy, rozwoju i przyszłości.
To mówiłem ja, Jarząbek...Brawo Panie burmistrzu, te działania to podstawa w ukierunkowaniu gminy Łaszczów na odpowiednie tory! Czas na zmiany! Co nie którzy mogą stracić etat, inni mogą zyskać etat! Liczy się rezultat tych działań! Oby dla dobra gminy, rozwoju i przyszłości.
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”