Kto Wójtem w Bełżcu?
Nie będę zniżać się do twego poziomu, pisz i odpowiadaj sobie.
Mateuszku co jak co ale paręnaście centymetrów to tobie brakuje do mojego poziomu, nie żebym ci wypominał ale tak w gwoli ścisłości.
To forum powinno być zlikwidowane.To jest szok ludzie jaki Wy sobą poziom reprezentujecie. Wymieniacie nazwiska, imiona obrażacie bezkarnie ludzi.
Forum jest publiczne, wójt gminy to osoba publiczna mówi Ci to coś? Poprzedniego wójta to jechaliście za wszelkie winy słusznie i niesłusznie. Ale teraz po co forum? Zlikwidować! Tak ma wyglądać demokracja w gminie? Nowe porządki? Trochę krytyki i mokre majty? To może wójt Adamek wcale nie był taki zły? Przynajmniej nie bał się krytyki.
Przecież wiadomo kto to pisze, obecny wójt jest tydzień a ta osoba nie może się z tym pogodzić , że coś się zmieniło i ona nie może dyrygować.Weź się dziewczyno ogarnij i nie mów za poprzedniego wójta.Takie zwroty i porównania to tylko ty potrafisz . Weź się do roboty a nie tylko plujesz jadem.
Role się odwróciły i nie potrafisz udźwignąć krytyki. Jechaliście z hejtem cały czas a teraz już chcesz zamykać forum. Bierz się za robotę, bo się nie wyrobisz 5lat szybko mija.
A pisz sobie jak ci to ulży, oj boli.
Anonimowy to każdy kozak poza oczami...
Po dzisiejszej sesji bardzo pozytywne wrażenie zrobił na mnie Pan Radny Gmoch, nie znałem Pana wcześniej, ale widzę że jest Pan jednym z nielicznych który się udzielał- mam nadzieję, że Pan to czyta, oby tak dalej. Skandaliczne dla mnie były słowa jednego z radnych- (chyba wiemy kogo) właśnie w kierunku p. Gmocha, tekst w stylu " niech Pan nie dyskutuje na ten temat", gdy chodziło o ustalanie wynagrodzenia wójta. Przecież to był jawny brak szacunku w stosunku do drugiej osoby, chyba po to tam jesteście, żeby przedyskutować różne sprawy. Czy radni z komitetu wójta zapomnieli że w jego programie wyborczym był zapisek o obniżeniu wynagrodzenia wójta? Owszem zaproponowaliście i przeglosowaliście ciut niższe, ale w takim razie po co porównywanie jakie wynagrodzenie miał stary wójt? Czy on też miał w swoim programie wyborczym w poprzedniej kadencji taki zapis? Jeśli tak i radni wtedy tego nie przegłosowali to zwracam honor, jeśli nie to po co w ogóle poruszać ile miał poprzedni? Niech mnie ktoś oświeci. Pozdrawiam.
Te obrady to jest kpina gdyby nie Pani sekretarz to oni nie wiedzieliby co robić. Przecież to są dzieci we mgle. Nie można się przygotować? Poczytać regulamin, pooglądać inne wcześniejsze sesje, takie pomyłki - wstyd.Przyznaliście sobie funkcje to przynajmniej pelnijcie je porządnie!
Zgadzam się w 100%. Trochę przykro na to patrzeć.Te obrady to jest kpina gdyby nie Pani sekretarz to oni nie wiedzieliby co robić. Przecież to są dzieci we mgle. Nie można się przygotować? Poczytać regulamin, pooglądać inne wcześniejsze sesje, takie pomyłki - wstyd.Przyznaliście sobie funkcje to przynajmniej pelnijcie je porządnie!
Forum dwóch autorów.
Czekajcie dajcie do końca obejrzeć właśnie oglądam sesjeZgadzam się w 100%. Trochę przykro na to patrzeć.
Wójt dopiero zaczyna, wynagrodzenie powinno być analogiczne do doświadczenia. Jeżeli się wykaże to wtedy powinno się podnieść. Wynagrodzenie ponad 16 tys to trochę absurd.Po dzisiejszej sesji bardzo pozytywne wrażenie zrobił na mnie Pan Radny Gmoch, nie znałem Pana wcześniej, ale widzę że jest Pan jednym z nielicznych który się udzielał- mam nadzieję, że Pan to czyta, oby tak dalej. Skandaliczne dla mnie były słowa jednego z radnych- (chyba wiemy kogo) właśnie w kierunku p. Gmocha, tekst w stylu " niech Pan nie dyskutuje na ten temat", gdy chodziło o ustalanie wynagrodzenia wójta. Przecież to był jawny brak szacunku w stosunku do drugiej osoby, chyba po to tam jesteście, żeby przedyskutować różne sprawy. Czy radni z komitetu wójta zapomnieli że w jego programie wyborczym był zapisek o obniżeniu wynagrodzenia wójta? Owszem zaproponowaliście i przeglosowaliście ciut niższe, ale w takim razie po co porównywanie jakie wynagrodzenie miał stary wójt? Czy on też miał w swoim programie wyborczym w poprzedniej kadencji taki zapis? Jeśli tak i radni wtedy tego nie przegłosowali to zwracam honor, jeśli nie to po co w ogóle poruszać ile miał poprzedni? Niech mnie ktoś oświeci. Pozdrawiam.
Postulaty wyborcze
"obniżenie poborów Wójta"
Jakoś brak ich realizacji. I jeszcze kwestia Radnych. Dorwali się do koryta, to wszystkie diety do góry, a sołtysom "figa z makiem". A komentarze Pana C. bardzo "wiejskie". Brak ogłady i szacunku dla innych.
A wyjazd Pana C. do Horyńca świadczy o tym, że Mateusz jest na jego usługach. Kiepsko widzę "wizerunek i samodzielność"naszego Wójta.
Pan G. jako jeden przygotowany i skupiony na sesji. Pytania racjonalne i widać w wypowiedziach szacunek do Wójta.
"obniżenie poborów Wójta"
Jakoś brak ich realizacji. I jeszcze kwestia Radnych. Dorwali się do koryta, to wszystkie diety do góry, a sołtysom "figa z makiem". A komentarze Pana C. bardzo "wiejskie". Brak ogłady i szacunku dla innych.
A wyjazd Pana C. do Horyńca świadczy o tym, że Mateusz jest na jego usługach. Kiepsko widzę "wizerunek i samodzielność"naszego Wójta.
Pan G. jako jeden przygotowany i skupiony na sesji. Pytania racjonalne i widać w wypowiedziach szacunek do Wójta.
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”