Kto Wójtem w Bełżcu?

Sugestie oraz uwagi do władz miasta, powiatu i gminy.

Postautor: Gość » 18 maja 2024, o 21:46

żeczowo? To chyba po wolsku, Po polsku rzeczowo
No i co z tego każdemu się może zdarzyć ty jesteś taki najmądrzejszy i błędów nie robisz? Widać, że oderwali cię od koryta aż piszczysz i tylko szukasz błędów nawet ortografów. Popatrz na poprzednika jakie robili błędy ortograficzne.

Postautor: Gość » 18 maja 2024, o 22:07

No i co z tego każdemu się może zdarzyć ty jesteś taki najmądrzejszy i błędów nie robisz? Widać, że oderwali cię od koryta aż piszczysz i tylko szukasz błędów nawet ortografów. Popatrz na poprzednika jakie robili błędy ortograficzne.
Przykro się to czyta. Jaka zawiść. Nie szukamy błędów, oceniamy, mamy prawo. Dlaczego mamy nie komentować tego co było na sesji i innych działań?

Postautor: Xxy » 18 maja 2024, o 22:39

Komentować ale obiektywnie a nie złośliwie.

Postautor: Gość » 18 maja 2024, o 22:44

Komentować ale obiektywnie a nie złośliwie.
Obejrzyj sesje jeszcze raz i sam / sama oceń czy to powinno tak wyglądać?

Postautor: Gość » 18 maja 2024, o 23:14

Oceniam obiektywnie. Mam pisać tylko w samych superlatywach? Chyba nie na tym to polega. Miejmy nadzieję że będzie tylko lepiej i przyjdzie nam chwalić więcej osób i więcej działań.

Postautor: Gość » 19 maja 2024, o 12:31

Nie, nie oderwali. Jestem tu administratorem. Jeszcze coś?

Postautor: Gość » 19 maja 2024, o 13:43

Nie, nie oderwali. Jestem tu administratorem. Jeszcze coś?
Pytam więc. Boli cię wielki Bełżec? Boli cię to że mamy zmianę? Że wójt jest młody i ładnie ubrany?

Postautor: gosciu » 19 maja 2024, o 21:13

Wcześniej mówiono "rudy i wąsaty".
Teraz mamy "młody i ładnie ubrany".
Dla mnie może być "stary i w dresach", aby tylko się sprawdził. Dajmy Mateuszowi czas do działania. Niech pokaże ile są warte jego obietnice wyborcze.

Postautor: Gość » 21 maja 2024, o 14:26

Widzieli filmik nakazujący wspieranie i popieranie pana zielka?🤢🤮

Postautor: Gość » 21 maja 2024, o 21:04

Widzieli filmik nakazujący wspieranie i popieranie pana zielka?🤢🤮
Żenada.

Postautor: Gość » 22 maja 2024, o 15:24

A co ty myślałeś? Jest tak samo jak za poprzednika tylko kolory się pozmieniały😃

Postautor: gosciu » 24 maja 2024, o 21:53

Czy stanowisko zastępcy Wójta jest zamiast Sekretarza Gminy? Czy to kolejny dowód niegospodarności Mateusza. Mam nadzieję, że na stanowisko w podatkach będzie konkurs. Jeszcze nie zobaczył ile jest pracy, a już szuka pomocnika. Kiepsko widzę "oddłużanie naszej Gminy".

Postautor: Gość » 25 maja 2024, o 10:18

Czy stanowisko zastępcy Wójta jest zamiast Sekretarza Gminy? Czy to kolejny dowód niegospodarności Mateusza. Mam nadzieję, że na stanowisko w podatkach będzie konkurs. Jeszcze nie zobaczył ile jest pracy, a już szuka pomocnika. Kiepsko widzę "oddłużanie naszej Gminy".
A skarbnik?

Postautor: Gość » 25 maja 2024, o 14:20

Dziwna decyzja wójta, obserwujemy dalej

Postautor: Gość » 5 cze 2024, o 07:41

Teraz to poseł ma dwóch włodarzy gmin co mu w dupę wchodzą. Że wy tego ludzie nie macie jeszcze dość. Ustawka w powiecie a teraz jeszcze gminy, żadnej decyzji bez aprobaty góry.

Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”