Kto Wójtem w Bełżcu?
Co lżej ci jak takie brednie piszesz, to trzeba być,, geniuszem " twego pokroju aby coś takiego wymyślić.Samozachwyt na sobą A czemu nie poruszasz ceny pola ,30 arów klina , który był wyceniony na przeszło 80 tys.. Przecież nikt inny tylko radny G.mówił, że to pole wycenione jest na 30 tys. a była radna ma dopłacić ,90 tys.Zadziwiajace jest , że sama radna wyceniła 1.29 ha pola w którego w skład wchodziło owe pole na 8 tys.zł . Zadziwiające? i dające wiele do myślenia.Radni nie mieli podwyższonych diet ponad 5 lat, a kto jak nie radny G. chciał aby diety były ryczałtowe, co uważasz że byłyby niższe?. Także trzeba patrzeć obiektywnie a nie tylko w jedną stronę.
No to patrzmy obiektywnie. Może sobie pan przypomni jakiego argumentu użyli radni obniżając na sesji rady gminy wynagrodzenie wójtowi Adamkowi to było kilka lat temu, że dostaje tyłu i jak się wykaże to będzie więcej do dziś słyszę to w uszach pomimo tego że wójt Adamek już był wójtem 3 kadencję co świadczy o tym że się wykazywał. A teraz przychodzi młody, jeszcze nic nie zrobił, wypowiada się niespecjalnie i takie pobory? Dobrze mówił Gmoch i to powinni przegłosować co proponował Gmoch 80% a jak się sprawdzi no to wtedy więcej.
Co ty masz do wypowiedzi nowego wójta, właśnie, że wypowiada się żeczowo,zobacz wypowiedzi poprzedniego wójta, , nie był wcale krasomówcą po tylu latach, można na ten temat wiele napisać.A mnie w uszach dzwoni jak objął kadencję poprzedni wójt i miał ustalone poboru takie jak miał wójt P. Co amnezja ?
I tu pojawia się problem, 9/6 w Radzie. Niestety wybraliśmy"służących Pana C.", którzy są głusi na racjonalne argumenty. Jak takie "echo" powtarzają za Panem C. odpowiedzi. Widać było to ich zachowanie na sesji.
Rzeczowo...
Ja mam tylko pytanie czy poprzedni wójt miał w swoim programie wyborczym zapis o obniżeniu swojego wynagrodzenia? Jeśli nie, to nie mamy prawa się czepiać. Pytam bo nie wiem.Co ty masz do wypowiedzi nowego wójta, właśnie, że wypowiada się żeczowo,zobacz wypowiedzi poprzedniego wójta, , nie był wcale krasomówcą po tylu latach, można na ten temat wiele napisać.A mnie w uszach dzwoni jak objął kadencję poprzedni wójt i miał ustalone poboru takie jak miał wójt P. Co amnezja ?
Ale boli przerwanie układu. Wierny york z wąsem wszystko przegrywa od kilku lat i nadal próbuje. Dobrze że jest jeszcze to forum to mogą sobie nawzajem pochlebiać. Takie prawdziwe to i śmieszne. Miłego weekendu.
Nowy Wójt powinien zaczynać z najniższego pułapu wynagrodzenia. Tak jest wszędzie przychodzi żółtodziób do nowej pracy i zaczyna on najniższego pułapu, po tym jak się wykaże dostaje podwyżki, premie, nagrody tak jest wszędzie tylko widzę że nie u nas w Bełżcu.
A jak po wójcie P. przejmował władzę wójt A to wskoczył w jego pobory,, to okej?, Oj nie mogą się odkleić niektórzy.
No ale zaraz miało być lepiej. Miało być nowocześnie. Miał być nowy lepszy wójt. To po co była zmiana jak nowy Wójt robi tak samo źle jak poprzedni? Źle to wygląda od początku. Na sesji to jakiś czeski film! Pani "Aha" tylko sie uśmiecha i myśli, że przykryje tym swoje nieprzygotowanie, jeden drugiemu zakazuje dyskusji "bo tak" wójt coś opowiada o jakiś zasłużonych ludziach z gminy (jakaś elita czy co?) nie wymieniając ich nazwisk, powiem szczerze, że oglądając sesje naszej rady to nasuwa się na myśl Bareja.A jak po wójcie P. przejmował władzę wójt A to wskoczył w jego pobory,, to okej?, Oj nie mogą się odkleić niektórzy.
Gratuluję takiego sarkazmu i współczuję, ile w tobie żółci i jadu. Co jeszcze wymyślisz,? Dowartościowujesz się tym jadem.
Nie wiem czy wiesz ale radni i wójt to nasi reprezentanci, zostali wybrani głosami mieszkańców i MY mieszkańcy mamy prawo oceniać ich działaność, zrozum. To nie kółko wzajemnej adoracji, pamiętaj o tym.Gratuluję takiego sarkazmu i współczuję, ile w tobie żółci i jadu. Co jeszcze wymyślisz,? Dowartościowujesz się tym jadem.
No tak nikt nic nie wie, tylko ty najmądrzejszy, o czym ty człowieku piszesz . Kółko wzajemnej adoracji to mieliśmy przez 5 lat.No cóż członkom tego kółka skończyły się profity stąd taki jazgot. Człowieku 2 tygodnie nowej kadencji a ty tak plujesz nienawiścią. Każdego pouczasz a zacznij od siebie. Pozdrawiam i życzę samokrycytyzmu względu siebie.
Bardzo dobrze ktoś napisał. Też ciekaw jestem o kim to wójt mówił a nie chciał się pochwalić nowych kolegów.No ale zaraz miało być lepiej. Miało być nowocześnie. Miał być nowy lepszy wójt. To po co była zmiana jak nowy Wójt robi tak samo źle jak poprzedni? Źle to wygląda od początku. Na sesji to jakiś czeski film! Pani "Aha" tylko sie uśmiecha i myśli, że przykryje tym swoje nieprzygotowanie, jeden drugiemu zakazuje dyskusji "bo tak" wójt coś opowiada o jakiś zasłużonych ludziach z gminy (jakaś elita czy co?) nie wymieniając ich nazwisk, powiem szczerze, że oglądając sesje naszej rady to nasuwa się na myśl Bareja.
żeczowo? To chyba po wolsku, Po polsku rzeczowoCo ty masz do wypowiedzi nowego wójta, właśnie, że wypowiada się żeczowo,zobacz wypowiedzi poprzedniego wójta, , nie był wcale krasomówcą po tylu latach, można na ten temat wiele napisać.A mnie w uszach dzwoni jak objął kadencję poprzedni wójt i miał ustalone poboru takie jak miał wójt P. Co amnezja ?
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”