Co się dzieje w Australii, to mnie nie interesuje. Ale co się dzieje i jakie zboczenia są w partii rządzącej, to już tak.podobno to w Australii kangury skaczą po drzewach.
W Australii, kangury mogą sobie nawet latać.
Co się dzieje w Australii, to mnie nie interesuje. Ale co się dzieje i jakie zboczenia są w partii rządzącej, to już tak.podobno to w Australii kangury skaczą po drzewach.
Tusk był , obecnie jest premierem. Potrzeba dzisiaj odwagi, by nie milczeć , nie bać się partii ktore obecnie tworzą rząd.Ale co się dzieje i jakie zboczenia są w partii rządzącej, to już tak.
W Australii, kangury mogą sobie nawet latać.
To rude gówno powinno za półtora roku za kratkami wylądować . Razem z tym postkomuchem czarzastym .Tusk był , obecnie jest premierem. Potrzeba dzisiaj odwagi, by nie milczeć , nie bać się partii ktore obecnie tworzą rząd.
Tusk nie kłamie tylko, gdy nie śpi. To jest zły człowiek, zepsuty manipulant, i zakłamany.
uważasz ze kogoś interesują twoje opinie ? ....Nie żyje poseł Łukasz Litewka - zginął podczas przejażdżki rowerem, w który uderzył czołowo samochód prowadzony przez 57 latka❗❗❗
Z wstępnych ustaleń wiadomo że kierowca był trzeźwy oraz nie był pod wpływem środków odurzających, pomimo tego zjechał w kierunku parlamentarzysty.
Pomimo że politycznie absolutnie nie było mi po drodze do niego - to nie mam zamiaru zachowywać się jak typowy lewak po tym jak dowiedziałem się że jakiś prawicowiec nie żyje i robić śmieszków pod informacjami o jego tragicznej śmierci...potępiam każde takie zachowanie!
Osobiście uważam jego odejście za wielką stratę dla Polski... szanowałem go nie tylko za pomoc potrzebującym (choć wiem że zdarzało mu się odmówić podania ręki i nie będę wnikał dlaczego - jego sprawa) ale przede wszystkim za to, że otwarcie deklarował się jako osoba wierząca w Boga. Jako poseł Lewicy wyróżniał się tym na tle swojego klubu parlamentarnego - był jedynym posłem tej formacji, który podczas ślubowania poselskiego w 2023 roku dodał formułę religijną „Tak mi dopomóż Bóg” 🇵🇱✝️
Jego przekonania religijne także wiązały się z konserwatywnym podejściem także w temacie aborcji i tu wielki szacun 💪
...w związku z tym, że pomógł tylu potrzebującym i nie byli to tylko ludzie ale także zwierzęta - a ja zawsze mówię, że jak umrę to chce trafić do raju dla psów, wierzę w to że kiedyś poznam cię osobiście Łukaszu...z Panem Bogiem i do zobaczenia, spoczywaj w spokoju wiecznym Amen 🙏🫡
Daniel S.
Jestem, prawak, czub , a, itd. W tym słucham katolickich mediow. Ale takiego czlowieka warto naśladowac. Mial szacunek do zwierząt ale nadewszystko- człowieka. Dzisiaj to mało popularne i modne, a przyklad idzie z góry, niestety, od Politykow.
Normalnych ludzi interesuje bardzo. Bo, pomimo różnic politycznych, zostaje jeszcze człowieczeństwo. I u człowieka normalnego, jest to normalne. A ty jak widać, nie masz za grosz empatii.uważasz ze kogoś interesują twoje opinie ? ....
Dziwna to sprawa śmierci posła Lewicy. Tusk u władzy i znowu w dziwnych okolicznościach giną ludzie. On ma krew na rękach razem z Putinem. Taki jest " przywódca" platformy. Manipulant i kłamca.uważasz ze kogoś interesują twoje opinie ? ....
Czemu chętnie?Był swego czasu w Tomaszowie bardzo wpływowy ksiądz-pedofil. Gdyby tak zebrać wszystkich, którzy zawdzięczają mu kariery to wyszedłby niezły orszak. Bardzo chętnie zapomniano o tej historii.
wyraźnie widać, że patoprawicę rajcują te tematy.. to może wspomnicie coś o "ciumkaniu??", czy latorośli Kurskiego?Cisza , musicie się kłócić , spierać ? Temat jest o pedofilii i zoofili w PO !
Piszcie w tym temacie , o tym jak Pedofilia. Obywatelska próbuje wyciszyć temat o Kłodzku i wicemarszałek umoczonej w kontakty z Kamilą L. i jej psem ! Borys jej bronił z pianą na pysku jak na działacza przystało, kiedyś bronił tak jednej. Zasugerował że działacz PO molestował syna poślicy PO z jednego okręgu , a tam była tylko jedna pośliica z PO i szybko wyszło o czyjego syna chodzi ! Chlapią ozorami lemingi na lewo i LEWO zanim POmyślą – z tym myśleniem u nich to taki żart , oni jak walą gafy to i tak tego nie kumają nawet jak ktoś im o tym mówi ! Oni mają IQ na POziomie psa , mają szczekać chociaż nie wiedzą PO co !!!.
Lepiej opisz zoofilię w Kłodzku. Co tam ich rajcuje.wyraźnie widać, że patoprawicę rajcują te tematy.. to może wspomnicie coś o "ciumkaniu??", czy latorośli Kurskiego?
I tutaj są ścierwa pisowskie?
Każdy sądzi według siebie. 🤣🤣🤣I tutaj są ścierwa pisowskie?
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”