Konfa pewnie onuco.Kiedy wy zrozumiecie że w Polsce nie rządzi PiS nie rządzi PO? Już dawno jesteśmy opanowani przez żydowskie układy a większości polskich polityków jest skorumpowanych. Obydwa ugrupowania nigdy nie dbały o dobro Polskich interesów.
Ogłupiają was już od 30 lat te same twarze w polityce a ciemny naród dalej przed wyborami uważa że ten czy drugi znów uratuje Polskę.
O lepsze jutro Lubyczy Królewskiej
W Lubyczy to jak do tej pory to rządzili banderowcy i ich potomkowie oraz pociotkowie. Dlatego teraz słychać skowyt oderwanych od koryta😉To w Lubyczy też Żydzi rządzą? Trzeba ich wytropić do 10 pokolenia, wysłać do Izraela jak w 1968 i staniecie się bogaci i szczęśliwi.
Dobre. A nowi to niby kto?
Czy to jest ostateczna wersja obwodnicy Lubyczy z 2023 roku czy już nie?
https://www.skyscrapercity.com/threads/s17-piaski-hrebenne-ua.1195871/page-103
https://www.skyscrapercity.com/threads/s17-piaski-hrebenne-ua.1195871/page-103
Czy przypadkiem obecne wybory sołeckie nie są przeprowadzane w sposób nie legalny? Regulamin wyraźnie mówi że takie wybory muszą być przeprowadzone w dzień wolny od pracy.
Też tego nie rozumiem dlaczego w dni pracujące, a czasami nawet i godziny, 16 czy 17 to ciężko się teleportować z pracy do domu tak szybko. Ktoś nie myśli, albo zależy żeby było jak najmniej.Czy przypadkiem obecne wybory sołeckie nie są przeprowadzane w sposób nie legalny? Regulamin wyraźnie mówi że takie wybory muszą być przeprowadzone w dzień wolny od pracy.
Chyba że się pracuje do 15-tej, to godzinke, dwie lub trzy ma się w zapasie, ale kogo to obchodzi, kto gdzie pracuje :)Też tego nie rozumiem dlaczego w dni pracujące, a czasami nawet i godziny, 16 czy 17 to ciężko się teleportować z pracy do domu tak szybko. Ktoś nie myśli, albo zależy żeby było jak najmniej.
I jeszcze co?może pracownik ug będzie specjalnie zarywał weekendy bo ty masz taki kaprys .Wszystko wam nie pasuje jeczycie jeden przez drugiego .
Żeby się pracownik UG przypadkiem nie przepracował ...Śmiechu warte!
Pracownik Urzędu Gminy też ma rodzinę z którą chciałby spędzić weekend. Widocznie, ktoś nie ma rodziny, że wypisuje takie durnoty.
My nie możemy się przemęczac ani przepracowywać 😆żebyśmy mogli dobrze interesanta przyjąć 😁!
No i wali gównem aż dusi … miłej niedzieli wszystkim od „ nic się nie da zrobić” mam tylko nadzieję że na któryś ten piknik czy inną imprezkę „ kulturalną „ tak albo i lepiej dopierdzieli smrodem zeby goście poczuli uroki Lubycza
Ubiegłeś mnie miałem to samo pisać. Niedziela, człowiek by na dworze posiedział a tu wali g**nem że nawet okna nie idzie otworzyćNo i wali gównem aż dusi … miłej niedzieli wszystkim od „ nic się nie da zrobić” mam tylko nadzieję że na któryś ten piknik czy inną imprezkę „ kulturalną „ tak albo i lepiej dopierdzieli smrodem zeby goście poczuli uroki Lubycza
Musimy doprowadzić do referendum,zdecydować o dalszym bycie tych syfiarzy w Dębach. Co Państwo na to?Ubiegłeś mnie miałem to samo pisać. Niedziela, człowiek by na dworze posiedział a tu wali g**nem że nawet okna nie idzie otworzyć
Jebie kupą w Bełżcu czy niema pały na tą onuce?szmata,gdzie władze?Proponuję zgłosić możliwość popełnienia przestępstwa.
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”