A ty kim jesteś pajacu?To ten pajac radny z Pukarzowa pisze ale już niedługo
ŁASZCZÓW NEWS
Te swoje techniki kamuflażu musisz pan dopracować, bo jako były funkcjonariusz i wykładowca to już każdy wie który wpis pański. Pogromca Pisowców pożal się Boże.No co baranki? Każdemu można się wypowiadać. Ja nie jestem z dobuszka.
Słuchajcie pisarze, czy to forum jest tylko dla grupki pisarzy typu Jarząbek? Czy dla wszystkich? Jak dla wszystkich to nie bawcie się w detektywów kto co pisze i na kogo. Możecie nie czytać tego i po problemie, śpijcie spokojnie. Nie widzę by obecny Pan burmistrz był obrażany w jakichś sposób tak jak to wy robiliście wcześniej i dalej robicie.. Wyzywacie od pajaców, baranków czy jakichś tam wykładowców. I jeszcze grozicie, że to się niedługo skończy. Trochę kultury bo to świadczy o elektoracie obecnej władzy.
No niby racja. Tylko że tutaj ujada nie obecny elektorat a wcześniejszy, że niby było tak cacy a teraz źle.Słuchajcie pisarze, czy to forum jest tylko dla grupki pisarzy typu Jarząbek? Czy dla wszystkich? Jak dla wszystkich to nie bawcie się w detektywów kto co pisze i na kogo. Możecie nie czytać tego i po problemie, śpijcie spokojnie. Nie widzę by obecny Pan burmistrz był obrażany w jakichś sposób tak jak to wy robiliście wcześniej i dalej robicie.. Wyzywacie od pajaców, baranków czy jakichś tam wykładowców. I jeszcze grozicie, że to się niedługo skończy. Trochę kultury bo to świadczy o elektoracie obecnej władzy.
A nie jest tak?tyle osób nabranych,żadnego konkursu,żadnych informacji o tym.A skąd na to pieniądze????ma zabezpieczone w budżecie?myślę,że nie ma.Istny cyrk.No niby racja. Tylko że tutaj ujada nie obecny elektorat a wcześniejszy, że niby było tak cacy a teraz źle.
Zawsze tutaj ujadali tak jak piszesz. Tylko nie obrażajcie ludzi i nie typujcie kto co pisze. Proste?
Dokładnie, bo tutaj jak się kogoś nie obrazi to nic się innego nie napiszę. Chyba nie tak powinno być?Zawsze tutaj ujadali tak jak piszesz. Tylko nie obrażajcie ludzi i nie typujcie kto co pisze. Proste?
Jeszcze niedawno słyszałem że budżet gminy jest w opłakanym stanie. To skąd wzięły się pieniądze na utworzenie dwóch referatów i kilkunastu stanowisk pracy które oczywiście nie były zaplanowane w budżecie, ktoś coś wie na ten temat? Czarno to widzę. Ten Jurek i józiu wykończą naszego burmistrza.
Ale tak patrząc na nową strukturę org. to gdzie masz tak więcej tych stanowisk? Porównując stara i nowa to BYŁO 27 etatów(nie liczać wieloosobowych stanowisk) a SĄ 23....w nowej strukturze. Reszta upchnięta w stanowiskach wieloosobowych, poprzednio było podobnie.Jeszcze niedawno słyszałem że budżet gminy jest w opłakanym stanie. To skąd wzięły się pieniądze na utworzenie dwóch referatów i kilkunastu stanowisk pracy które oczywiście nie były zaplanowane w budżecie, ktoś coś wie na ten temat? Czarno to widzę. Ten Jurek i józiu wykończą naszego burmistrza.
Była burmistrz wtrąciła o tym na swoim Facebooku, ciekawe co miała na myśli..
Od kilku dni na ul Kościuszki brak oświetlenia ulicznego, może ktoś z gminy lub Gzuku by siy tym zaiteresował.
A ty poza pisaniem na forum zgłosiłeś oficjalnie do urzędu albo do swojego radnego który mieszka przy ulicy Kościuszki?Od kilku dni na ul Kościuszki brak oświetlenia ulicznego, może ktoś z gminy lub Gzuku by siy tym zaiteresował.
A co?odwołasz go czy mu gębę ubijesz?zluzuj majty człecze bo Ci żyłka pęknie.A ty kim jesteś pajacu?
Nic się nie robi w tymże łaszczowie tylko tworzy miejsca pracy dla swoich.
To że się wpierdala w nie swoje sprawy lepsza nie była idź zobacz jeden z drugim ile osób zatrudniła nawet na koniec do Goku tak robią tylko świnie a teraz będziecie tylko płakać na szczęście poszła i już jest spokój nie ma po kim płakać i nie było bo totalny bałagan był i ponoć zostawiła nic się nie pokrywaByła burmistrz wtrąciła o tym na swoim Facebooku, ciekawe co miała na myśli..
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”