Kto Wójtem w Bełżcu?
Co tam na zebraniach sołeckich? Ktoś wie jak fundusze podzielone? Szczególnie Bełżec I, bo nie mogłem być.
Żenada i tyle w temacie a wójt Mateuszek to taki arogancki i ważny jak by biskupem został.
Jakby ktoś się przejął tymi słowami. Chyba tylko IP komputera. Miłego września i wytrwałej pracy z uśmiechem na twarzy!
Nie pisz bzdur i nie siej nienawiści ,sprawdzi sie kto ty jesteś .Pamietaj ze nie jesteś tu anonimowy Jestem obiektywny i mieszkańcem.....Żenada i tyle w temacie a wójt Mateuszek to taki arogancki i ważny jak by biskupem został.
I co mi zrobisz jak mnie złapiesz?Takie jest moje zdanie i guzik cię obchodzi kim ja jestem . Zresztą też piszesz z anonima.
Kogoś oczernić anonimowo to widocznie tylko to potrafisz,co wzrasta twoje ego ,oj abyś się zachłysnął ta nienawiścią.
To jak te fundusze sołeckie? Dostali strażaki na garaż w jedynce?
Przykre jest życie człowieka którego jedyną możliwością jest pisanie na tego typu forach. To takie dołujące, ta niemoc
Czy też inni mają problem z odtworzeniem ostatniej sesji?
Bo nie mogę znaleźć nagrania.
Bo nie mogę znaleźć nagrania.
A co tam słychać u byłego wójta, co tam porabia
Gratulacje dla bełżeckich nauczycieli. Wszyscy bez wyjątku otrzymali nagrody na Dzień Nauczyciela.
A dziękujemy bardzo!!! Pozdrawiam.😁Gratulacje dla bełżeckich nauczycieli. Wszyscy bez wyjątku otrzymali nagrody na Dzień Nauczyciela.
Miało być nowocześnie, miało być nowe, miały być projekty i kasa na nie, miał pomóc poseł i znajomości a są,......... PODWYŻKI!!!
Co z pomysłem utworzenia kąpieliska w Bełżcu II ( Drugim) ?
Czy Gmina planuje wykupić ten teren od Nadleśnictwa ? Bo już niedługo lato .
Wiem pytanie retoryczne. Nieprędko coś się zmieni .
Obecnie jeziorko w lesie po byłej kopalni piasku jest częściowo ogrodzone ( aż chciałoby się ten teren zagospodarować ustawić palmy ,leżaki itd.)
Plaża już jest ,ale nie można na nią wejść .
Póki co najbliższe kąpielisko w mieście Lubycza.
Piszę trochę pół żartem , pół serio , bo dziś prima aprilis.
Czy Gmina planuje wykupić ten teren od Nadleśnictwa ? Bo już niedługo lato .
Wiem pytanie retoryczne. Nieprędko coś się zmieni .
Obecnie jeziorko w lesie po byłej kopalni piasku jest częściowo ogrodzone ( aż chciałoby się ten teren zagospodarować ustawić palmy ,leżaki itd.)
Plaża już jest ,ale nie można na nią wejść .
Póki co najbliższe kąpielisko w mieście Lubycza.
Piszę trochę pół żartem , pół serio , bo dziś prima aprilis.
Czy będzie jeszcze w Bełżcu dentysta przyjmujący na NFZ ? Obecnie mieszkańcy muszą latać po sąsiednich gminach. Jak pytałem w maju w przychodni w Tomaszowie na Petera to zapisy były na lipiec (czyli 2 miesiące czekania ) a pod gabinetem czekała tylko jedna osoba. Wiem prywatnie czyli za pieniądze to nie ma problemu z dostaniem się gdziekolwiek.
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”